سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اخبار تکنولوژی

دلایل از کار افتادن هدفون یا قطع شدن صدای هدفون چیست؟

    نظر

هدفون‌ها در انواع مختلفی طراحی و تولید شده‌اند، از هدست‌های سیمی ابتدایی گرفته تا هدفون‌های بلوتوثی و بی‌سیم گران‌قیمت و هدفون‌هایی که ویژگی‌های پیشرفته‌ای مثل حذف صدای محیط و پشتیبانی از دستیار صوتی دارند. فارغ از اینکه چه نوع هدفونی دارید، ممکن است گاهی با مشکلاتی مواجه شوید که باعث از کار افتادن هدفون یا قطع شدن صدای هدفون شود. در تچ بلاگ 22 راه برای رفع این مشکلات را با هم مرور می‌کنیم.

از کار افتادن هدفون

دلایل از کار افتادن هدفون

مشکلات فنی و از کار افتادن هدفون می‌تواند به تعداد مدل‌های موجود در کره زمین، متفاوت باشد. یکی از مشکلات رایج این است که هدفون به خاطر کابل آسیب دیده یا عدم اتصال صحیح به بلوتوث به درستی کار نمی‌کند.

کسانی که هدفون‌هایی با قابلیت حذف صدای محیط دارند (مانند هدفون بی‌سیم Bose QuietComfort 35 و هدفون‌های Microsoft Surface)، اغلب از همگام‌نشدن صدا و تصویر شکایت می‌کنند. گاهی فعال یا غیرفعال کردن حالت حذف صداهای محیط هم می‌تواند باعث از کار افتادن هدفون و قطع شدن صدای هدفون شود.

روش‌هایی برای رفع مشکل از کار افتادن هدفون

مشکلات فنی مختلفی وجود دارند که هنگام کار کردن با هدفون‌های باسیم یا بی‌سیم ممکن است تجربه کنیم و راه‌حل این مشکلات با توجه به علت آن‌ها می‌تواند متفاوت باشد. برای اینکه بدانید چرا با از کار افتادن هدفون مواجه شدید و چرا هدفون شما کار نمی‌کند، ابتدا چند مورد را بررسی کنید و سپس راه‌حل‌های پیشنهادی را امتحان کنید.

شروع کنیم ??

شماره یک

در قدم اول، بررسی کنید که هدفون روشن باشد. بسیاری از هدفون‌ها یا ایرفون‌ها باتری داخلی دارند و اگر آن‌ها را به یک جک صوتی وصل کنید ولی آن‌ها را روشن نکنید، کار نمی‌کنند و از کار افتادن هدفون مربوط به روشن نبودن آن است.

شماره دو

هدفون خود را خاموش و روشن کنید. این روش کلاسیک و قدیمی، همیشه و برای تمام محصولات فناوری و برقی جواب داده است و اگر مشکل از کار افتادن هدفون جدی نباشد، به احتمال خیلی زیاد با خاموش روشن کردن حل می‌شود.

شماره سه

بررسی کنید که هدفون شارژ کافی داشته باشد یا سیم آن به درستی وصل شده باشد. برخی از هدفون‌ها، به ویژه آن‌هایی که دارای ویژگی‌های پیشرفته‌ای مثل حذف صداهای محیط و چراغ‌های LED هستند، برای کار کردن به یک باتری یا منبع برق خارجی نیاز دارند. اگر مدتی است از هدفون خود استفاده نکردید، ممکن است باتری آن تمام شده باشد و نیاز به شارژ مجدد داشته باشد.

شماره چهار

سلامت درگاه USB را بررسی کنید. بعضی از هدفون‌ها می‌توانند از طریق USB به دستگاه متصل شوند. با این حال، اگر اتصال USB مسئول برق‌رسانی به هدفون باشد و صدا دریافت نکند، ممکن است عملکرد آن هنگام اتصال به لپ‌تاپ یا دستگاهی با ولتاژ کمتر، با مشکل مواجه شود و با از کار افتادن هدفون روبرو شوید.

شماره پنج

سازگاری درگاه USB را بررسی کنید. در حالی که برخی هدفون‌ها می‌توانند از طریق USB به یک منبع صوتی متصل شوند، اما همه دستگاه‌ها از هدفون USB پشتیبانی نمی‌کنند. اکثر رایانه‌ها باید بتوانند به یک هدفون USB وصل شوند، اما برخی کنسول‌های بازی مثل Xbox One به هیچ‌وجه با هدفون‌های USB کار نمی‌کند و از کار افتادن هدفون عملا منطقی است.

اگر دستگاهی دارید که از هدفون USB پشتیبانی نمی‌کند، متاسفانه کار زیادی نمی‌توانید بکنید. ممکن است لازم باشد هدفون جدیدی بخرید و یا هدفون فعلی را با نسخه بلوتوثی یا هدفونی که جک صوتی سنتی دارد تعویض کنید.

شماره شش

بلوتوث هدفون را روشن کنید. اگر از یک هدفون بی‌سیم استفاده می‌کنید، ممکن است لازم باشد برای اتصال به دستگاه‌هایی که قبلا همگام‌سازی شده‌اند، باز هم دکمه بلوتوث را روشن کنید. گاهی به دلیل بعضی مشکلات نرم‌افزاری، ممکن است اتصال خودکار بلوتوث با هدفون یا دستگاه اتفاق نیفتد و به همین دلیل با از کار افتادن هدفون مواجه شوید.

شماره هفت

صدای هدفون یا دستگاه پخش را زیاد کنید. اگر نمی‌توانید صدایی بشنوید و فکر می‌کنید از کار افتادن هدفون جدی است، ممکن است به طور تصادفی صدای آن را کم یا دستگاه را خاموش کرده باشید.

ابتدا سعی کنید میزان صدا را از طریق دکمه‌های فیزیکی هدفون (یا دکمه‌های لمسی) زیاد کنید. سپس صدای دستگاه یا موبایل خود را بررسی کنید.

شماره هشت

مطمئن شوید هدفون و دستگاه پخش مورد نظرتان به خوبی همگام‌سازی شده‌اند. هدفون جدید گاهی هیچ صدا یا نشانه واضحی ندارد که متوجه شوید به دستگاه مورد نظر متصل شده است یا نه. ابتدا باید آن‌ها را از طریق موبایل، لپ‌تاپ یا منبع دیگر همگام‌سازی کنید و از اتصال صحیح آن‌ها اطمینان حاصل کنید.

شماره نه

اگر با از کار افتادن هدفون مواجه شدید، هدفون خود را قطع کنید و آن را با دستگاه دیگری تست کنید. گاهی حذف سابقه همگام‌سازی و اتصال مجدد آن به دستگاه مورد نظر، مشکل را حل می‌کند.

شماره ده

دستگاه‌های بلااستفاده را از هدفون خود جدا کنید. یکی از راه‌های رفع مشکل از کار افتادن هدفون ، قطع کردن تمام دستگاه‌هایی است که از آن‌ها استفاده نمی‌کنید. بعضی هدفون‌ها اپلیکیشن مرتبط دارند و می‌توانید از طریق آن‌ها دستگاه‌های اضافه را قطع کنید. برای مثال هدفون‌ها و ایرفون‌های Bose از اپلیکیشن Bose Connect استفاده می‌کنند.

روش یازده

خروجی صوتی را بررسی کنید. حتی اگر هدفون شما به درستی به دستگاه وصل شده باشد، باز هم ممکن است صدای پخش شده را به دستگاه دیگری مثل یک بلندگوی بلوتوث یا Apple TV بفرستد و وقتی صدایی از هدفون خود نمی‌شنوید، فکر می‌کنید با از کار افتادن هدفون مواجه شده‌اید.

روش دوازده

اتصال سیم را جدا کنید. اتصال سیم اغلب می‌تواند باعث از کار افتادن هدفون بلوتوثی شود. بنابراین اگر هدفون خود را با استفاده از سیم به لپ‌تاپ یا برق وصل کردید تا شارژ شود، ممکن است باعث شود جریان صوتی از لپ‌تاپ یا تبلت پخش شود و یا اتصال به برق ممکن است باعث از کار افتادن هدفون شود.

شماره سیزده

با خم کردن کابل، سلامت آن را بررسی کنید. یکی از دلایل عمده از کار افتادن هدفون و قطع شدن صدای هدفون، کابل صوتی آسیب‌دیده است. کابل‌ها با جمع شدن یا فشار کم به راحتی آسیب می‌بینند.

شماره چهارده

اپلیکیشن متفاوتی را برای پخش موزیک یا فایل صوتی انتخاب کنید. اگر از یک اپلیکیشن خاص به یک فایل صوتی گوش می‌دهید اما با از کار افتادن هدفون و قطع شدن صدای هدفون مواجه هستید، ممکن است برنامه مورد نظرتان مشکل داشته باشد.

برنامه دیگری مثل YouTube یا Soundcloud را باز کنید و ببینید مشکل از هدفون است یا برنامه. اگر برنامه مشکل داشت، تنظیمات آن یا اتصال اینترنت خود را بررسی کنید. خارج شدن از برنامه، بستن و باز کردن مجدد آن هم می‌تواند مشکل از کار افتادن هدفون یا قطع شدن صدای هدفون را رفع کند.

شماره پانزده

جک صوتی را بررسی کنید. جک هدفون لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی موبایل ممکن است خراب باشد. برای اینکه تست کنید جک صوتی سالم است یا نه، می‌توانید چند ترفند مثل تمیز کردن درگاه صوتی یا استفاده از یک هدفون دیگر را به کار ببرید و اگر با هدفون دیگر کار کرد، از کار افتادن هدفون شماست که مشکل‌ساز شده است.

شماره شانزده

هدفون‌های خود را روی دستگاه دیگری تست کنید. اگر ممکن است، آن‌ها را با یک منبع صوتی متفاوت تست کنید و ببینید کار می‌کنند یا نه.

شماره هفده

هدفون یا ایرفون دیگری را روی دستگاه مورد نظر تست کنید. مثل راه حل قبل، انجام این کار می‌تواند به شما بگوید از کار افتادن هدفون مربوط به هدفون شماست یا دستگاه پخش مشکل دارد.

شماره هجده

برای رفع از کار افتادن هدفون یکی از راه‌ها این است که سیستم‌عامل هدفون خود را به‌روزرسانی کنید. بسیاری از هدفون‌های مدرن برای رفع مشکلات و عملکرد صحیح نیاز به به‌روزرسانی سیستم عامل دارند. اغلب می‌توانید با استفاده از برنامه رسمی هدفون روی تلفن هوشمند، به‌روزرسانی‌ها را به صورت بی‌سیم دانلود و نصب کنید. بسیاری از برندها، فایل‌های به‌روزرسانی را در وبسایت رسمی خود در اختیار کاربران قرار می‌دهند و می‌توانید آن‌ها را دانلود کنید و از طریق کابل USB به هدفون انتقال دهید.

شماره نوزده

سیستم‌عامل کامپیوتر یا دستگاه هوشمند خود به‌روزرسانی کنید. نصب جدیدترین نسخه سیستم‌عامل بر روی دستگاه می‌تواند سازگاری با طیف گسترده‌ای از لوازم جانبی از جمله هدفون را بهبود ببخشد و از بروز مشکلاتی مثل از کار افتادن هدفون جلوگیری کند.

شماره بیست

کامپیوتر، تلفن هوشمند یا تبلت خود را ری‌استارت کنید. این روش کمی کلیشه‌ای است، اما راه‌اندازی مجدد می‌تواند بسیاری از مشکلات فنی از جمله موارد مرتبط با از کار افتادن هدفون را برطرف کند.

شماره بیست و یک

بلوتوث را در دستگاه‌های بلااستفاده غیرفعال کنید. اگر هدفون بلوتوث خود را با چندین دستگاه همگام‌سازی کرده‌اید، ممکن است به جای دستگاه مورد نظر شما سعی کند به یکی از دستگاه‌های دیگر وصل شود و پخش صدا از دستگاه دیگر ممکن است از کار افتادن هدفون تلقی شود. برای رفع این مشکل، سعی کنید بلوتوث را در تمام دستگاه‌های دیگر خاموش کنید تا هدفون به دستگاه مورد نظر شما متصل شود.

شماره بیست و دو

به‌روزرسانی درایورهای هدفون یا سیستم‌عامل کامپیوتر را بررسی کنید.

 

5.0
01اگر روش‌های بالا مفید نبودند، به احتمال خیلی زیاد از کار افتادن هدفون به دلیل مشکلات سخت‌افزاری است و بهتر است به یک تعمیرگاه مراجعه کنید تا مشکل را در صورت امکان رفع کنند و یا بفکر خرید هدفون جدید باشید. هدفون بی سیم kingstar می تواند گزینه خوبی برای شما که حوصله سیم ندارید باشد.